Torsbustaden for alle

I Torsbustaden skisenter skal alle ha mulighet til å delta - vi innfører støtte til sesongkort og heiskort

Torsbustaden skisenter vil at alle skal ha muligheten til å delta i aktiviteter i skisenteret, og vil derfor tilby sesongkort og heiskort til familier med utfordrende økonomi. 

I en tid hvor prisene til det meste i hverdagen øker, vil stadig flere familier oppleve utfordrende økonomi. Kostnader til fritidsaktiviteter kan være noe av det første som må prioriteres bort, men er også noe av det som kan være viktigst å fortsette med. 

Torsbustaden skisenter har blitt en viktig møteplass for regionens barn og unge, og er spesielt viktig for de som ikke deltar i annen organisert aktivitet. Skisenteret ønsker derfor å tilby gratis og billige aktiviteter for barn og unge i familier med utfordrende økonomi. Støtte til heiskort, aktivitetsdager, ungdomskvelder og ulike arrangement vil bli inkludert i ordningen. 

Gjennom å ha fått midler fra Sparebank1 SMN og i samarbeid med Levanger kommune, får skisenteret mulighet til å gjennomføre et inkluderingsløft i Torsbustaden. 

Lokalt fritidskort

Levanger kommune har en ordning med fritidskort hvor 1500 kr av aktivitetsavgift blir dekket for organiserte aktiviteter. Siden Torsbustaden er et uorganisert tilbud, er vi ikke en del av denne ordningen. Men vi vil likevel innføre en støtte til de som har behov for det pga. økonomisk situasjon. Et samarbeid med Levanger kommune vil hjelpe oss å nå ut til målgruppen. For å få tilgang til sesongkort/heiskort i denne ordningen, kan familier med behov ta kontakt med daglig leder i skisenteret, Vegar Hynne på e-post: post@torsbustaden.no. Han vil behandle alle henvendelser med fortrolighet, og man blir registrert på samme måte som andre med sesongkort. Vi ønsker ikke at noen skal føle seg stigmatisert gjennom å be om støtte til kort i Torsbustaden. 

Gratis/billige aktivitetsdager

Med støtte fra Sparebank1 SMN kan Torsbustaden også tilby gratis/billige aktivitetsdager gjennom sesongen. Informasjon om slike dager blir delt på Facebook. 

Målet for Torsbustaden skisenter er at alle, uavhengig av økonomi, skal få muligheten til å delta på aktiviteter. Torsbustaden skal være et sted for alle! 

Les sak i Trønder-Avisa: Torsbustaden for alle

Vi ønsker å rette en stor takk til Sparebank1 SMN som har gitt oss samfunnsutbytte til å gjennomføre dette. Sammen får vi ting til å skje! 

Meny