Lunefulle januar

Vi går for åpning igjen til helga! 

Januar har vist seg fra sin verste side den siste uka, og vi måtte beklageligvis stenge alpinbakken på søndag. Varmegrader og minusgrader om en annen har først til at en ishinne har lagt seg i hele bakken. Dette utfordrer både sikkerhet og forhold for preparering betydelig, og det har ikke vært mulig å holde åpent. Om vi tråkker på kunstsnø i varmegrader, så freser vi opp et lag på mellom 5 og 10 cm og blander luft med varmegrader ned i snøen. Dette vil starte en smelteprosess som igjen vil fryse til is av kulden som er magasinert lenger ned i snøen. Da blir ishinnen enda større, og det vil ta lengre tid før vi får gjort en skikkelig jobb med tråkkemaskina. 

Når har vi latt bakken hvile mens det er plussgrader, og det ser lovende ut for minusgrader i løpet av fredag! Det betyr at vi skal gjøre ALT vi kan for å åpne en nypreppet bakke fredag kveld og holde åpent gjennom hele helga. Følg med på Facebook for oppdatert informasjon! 

For oss i Torsbustaden er det fryktelig kjedelig at vi må stenge i det som skal være en god vintermåned for oss. Men vi er optimistiske, og går fullt inn for at vi kan ønske dere velkommen igjen i morgen. Vi håper mange setter av tid til et besøk til oss i løpet av helga! Vi har mye snø, og når gutta får jobbet med den med tråkkemaskina, er vi helt sikker på at vi skal få gode forhold. 

Vinteren er enda ung, og vi har heldigvis mange flotte skidager å se fram til! Velkommen tilbake til oss i Torsbustaden skisenter! Heiskort kan kjøpes her: HEISKORT

Meny