Snøproduksjon i gang!

Her kommer den kalde fine tida, og vi kan se fram mot en herlig førjulssesong! 

DUGNADSGJENGEN ER I FULL SVING!

Det er full aktivitet i Torsbustaden for tida, og snøproduksjon er i gang i hele anlegget. Nå er værgudene på lag med oss i lang tid framover, og da kan grunnlaget for en fantastisk skisesong legges! På ett døgn har det allerede lagt seg masse nyprodusert snø! 

Vi er fantastisk stolte over dugnadsinnsatsen som legges ned! Fra nesten hele Innherred kan dere se lysene i bakken, og det er et sikkert signal om at noen gjør en jobb for oss der oppe. "D e itjnå som kjæm tå sæ sjøl" sier vi på trøndersk, og det er et passende uttrykk. Vi her heldig som har en solid gjeng som legger til rette for aktivitet i Torsbustaden! Tusen takk for innsatsen!  

SESONGKORT, GAVEKORT OG NETTBUTIKK

På sesongkortslippet 1.november var det mange som sikret seg årets kort. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen! Alle som har kjøpt sesongkort, får tilsendt en e-post innen kort tid med litt mer info. Hvis du ønsker å kjøpe årets julegave, så kan vi trygt anbefale sesongkort i Torsbustaden. Det kjøper du her: TORSBUSTADEN HEISKORT 

Vi har også gavekort som kan brukes i Torsbustaden, og en innholdsrik nettbutikk. Kombiner dette, så har du den perfekte julegaven til en skientusiast. Kjøp her: 

GAVEKORT

NETTBUTIKK

Følg oss på Facebook for kontinuerlig oppdatering av forberedelsene til ny sesong. 

Vi gler oss!! 

Meny