VI ÅPNER!! Søndag kl. 10

VI ÅPNER!! Søndag kl. 10 kan vi ENDELIG ønske dere velkommen til skikjøring i Torsbustaden!???????? På grunn av smittevernregler er det 150 billetter til brattbakken (storbakken) og 20 billetter til barnebakken

KJØP HEISKORT HER !

Det er kun forhåndssalg på nett og ikke mulig å kjøpe billett i Torsbustaden. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Alle som får tak i billett, må vise QR-koden i heisbua på søndag.
Varmestua er ikke åpen, men det blir kiosk-salg gjennom luke.???? Vi setter ut noen bålpanner for oppvarming av kalde fingre. ????
NB! Husk at brattbakken er en forholdsvis krevende løype, så vurder egne ferdigheter når dere bestiller. Familieløypa blir snart ferdig, og det nærmer seg åpning av hele anlegget. Følg med videre!
Tusen takk for at dere har vært så tålmodig de siste ukene. Det er mange som har gledet seg til denne dagen, ikke minst alle som har stått på dag og natt for å få til dette! På vegne av hele Levanger: TAKK for innsatsen!!????
Hold avtand og ta hensyn til hverandre i bakken på søndag, men aller mest av alt: KOS DERE PÅ SKI!! ???? ...og husk hjelmpåbudet!⛑
PS! Til dere som ikke får kjøpt billett til søndag; det kommer flere muligheter.???? Verden er rar for tiden, og vi må begrense antallet i bakken. MEN, Torsbustaden blir nå en snøsikker destinasjon for leik og moro i mange, mange år framover! Tenk på det, dere!????

Meny